Kuvia #3 – Vuosi 2014

Hupsista, taisin jakaa täällä kuvia viimeksi viime vuoden huhtikuussa. On kyllä useasti pitänyt, mutta aina unohtunut. Tekstimuotoisia artikkeleita olisi myös pitänyt kirjoittaa enemmän mutta nekin ovat jääneet muiden kiireiden alle. Syynä voi olla esim. 11 kurssin valitseminen yhteen jaksoon (kivaa oli, vapaa-aikaa ei).

Korjaan tilanteen nyt: kymmenen kuvaa viime vuodelta, ehkä ne parhaat. Jonkinlaista kehittymistä on kai havaittavista, mutta silti tulee kuvailtua aivan liian satunnaisesti ja liian vähän. Ehkä tänä vuonna sitten innostuisi entistä useammin kameran taakse.

IMGP0332

IMGP0315Monesti tarina kuvan takana on tärkeämpi, kuin itse kuva teknisessä tai taiteellisessa mielessä. Yleensä kuviini ei liity sen kummempia tarinoita, tai ainakaan sellaisia jotka olisi jotenkin merkityksellisiä, mutta ehkä nyt on. Ensimmäiseen: kesän alussa, sinä viikonloppuna kun koulut loppuivat, löytyi mökkirannasta ruusun kukka. Se oli nuhjuinen ja hiekan ja roskien likaama. Pienellä puhdistamisella siitä tuli ihan näyttävä auringon aivan viimeisissä säteissä.
Toiseen: jouluna vihdoinkin ’näe revontulia’-saavutus avattu!

IMGP0215

IMGP0272

Kameralaitteisto koki suuria mullistuksia: alkuvuodesta tuli hankittua Sigman yleispätevä 18-50mm 2.8 -objektiivi, syksyllä taas supermakroiluun kykenevä vesitiivis Pentax WG-3. Loppuvuodesta mukaan lähti vielä K-500 runko, joka budjettihinnasta huolimatta on satunnaiselle kuvaajalle varsin pätevä.

IMGP0041IMGP0539 copyIMGP0261IMGP0395IMGP1064IMGP0833

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s